Beste vriend van de speeltuin, 

Velen van jullie zullen de berichtgeving omtrent het Corona virus inmiddels nauwlettend volgen. Donderdagmiddag 12 maart j.l. zijn er tijdens een persconferentie door premier Rutte aanvullende maatregelen aangekondigd in een poging de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Naar aanleiding van deze maatregelen heeft het bestuur gisteren besloten om de komende activiteiten af te gelasten en de speeltuin in elk geval tot tenminste 01 juni 2020 volledig te sluiten.

Wij betreuren deze maatregel te moeten nemen omdat het plezier van onze leden altijd ons streven is maar wij nemen dit besluit omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze leden belangrijker vinden.
Voor de reeds geplande activiteiten welke door deze maatregel geen doorgang zullen vinden zullen wij waar mogelijk hiervoor een andere datum plannen om deze activiteiten op een later moment alsnog plaats te laten vinden.

Wij informeren u per e-mail en/ of de Facebookpagina als de maatregel wordt verlengt of wanneer duidelijk is vanaf wanneer de speeltuin weer open zal gaan.
 
 
Met een speelse groet,
 
Het bestuur van Speeltuinvereniging Schiewijk